Bruk av informasjonskapsler

Denne siden bruker informasjonskapsler, så denne delen gir deg detaljer om hvordan informasjonskapsler brukes og hvordan du kan kontrollere om du vil beholde eller slette informasjonskapsler.

Informasjonskapsler brukes på denne siden. I den følgende delen vil du motta detaljert informasjon om bruken av informasjonskapsler og dine muligheter for å godta informasjonskapsler eller avvise dem.

Hva er en informasjonskapsel?

Små datafiler som overføres fra et nettsted til harddisken på datamaskinen din refereres til som «informasjonskapsler». De er ikke dataprogrammer, bare små informasjonsfiler som lar nettsteder lagre og få tilgang til informasjon om brukerens nettlesermønstre. De fleste nettsteder bruker informasjonskapsler, fordi de er en del av verktøykassen som forbedrer brukeropplevelsen på internett. Informasjonskapsler gjør at nettsteder kan tilby personlige tjenester (f.eks. lagre påloggingsinformasjon, holde produkter i handlekurven eller vise relevant innhold).

Slik bruker vi informasjonskapsler

Fordi vi respekterer din rett til personvern, kan du velge å ikke tillate visse typer informasjonskapsler. Klikk på «innstillinger for informasjonskapsler» for å lese mer og endre standardinnstillingene. Blokkering av visse typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Når du godtar alle informasjonskapsler i informasjonskapsel-banneret, samtykker du i lagring av informasjonskapsler på enheten din for å forbedre navigeringen på siden, analysere bruken av siden og hjelpe oss med markedsføringstiltak. Ved å endre innstillingene for informasjonskapsler, enten i koblingen for innstillinger eller direkte i nettleseren, vil nettstedet fortsatt fungere, men ikke ha de ovennevnte forbedringene.